Maak kennis met
onze projecten!

Waar we trots op zijn

Bij Wepplin zijn we trots op onze succesvolle cases. We hebben projecten gerealiseerd in diverse branches met op maat gemaakte digitale oplossingen. Van corporate websites, e-commerce platforms en apps.

FX.nl

Geen ingewikkelde keuzemenu’s maar snel de beste deal!

Meer weten?

Op FX.nl kies en vergelijk je zelf de beste financiële producten. Wepplin heeft dit eenvoudig gemaakt voor de bezoeker, maar zeker ook voor de opdrachtgever. Via een uitgebreide en op maat gemaakte API kunnen er eenvoudig nieuwe vergelijkingsproducten aangemaakt worden, zonder dat er een developer bij komt kijken. Vrij vergelijken noemen we dat. Kijk maar eens hoe we dat deden.

De la website op ene laptop

LA | Architecten Ingenieurs

Van het initiatief en het ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg.

Meer weten?

De mogelijkheid om prachtige en visuele cases te plaatsen, zonder uren bezig te zijn met je website up te daten. Wepplin heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe website van LA | Architecten Ingenieurs een échte meerwaarde biedt door de uitgebreide referenties die makkelijk door LA zelf toe te voegen zijn. Ontdek het hier.

Bonkend is jouw branding agency. Wij creëren merkbeleving en
gaan op zoek naar het unieke verhaal van jouw merk.

BioGoodz

Milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en herbruikbaar!

Meer weten?

Een meertalige B2B webshop gebaseerd op WooCommerce, daar gaat ons bloed sneller van stromen. Voor BioGoodz hebben we een prachtige webshop gerealiseerd die klaar is voor de toekomst. Check het hier.

Hypotheek Rentetarieven

Vliegensvlug naar een passende hypotheek!

Meer weten?

Aan ons werd gevraagd om de website een mooie restyling te geven en direct ook de conversie flink op te schroeven. Dankzij een uitgebreid aanvraagformulier vind je op Hypotheek-Rentetarieven altijd een oplossing die bij je past. Hier het resultaat.

Op een inspirerende locatie in Eindhoven

Wepplin is gevestigd op het inspirerende terrein van Sectie-C in Eindhoven. De uitstraling en creativiteit van het terrein is overal te voelen. Dat leidt tot supervette concepten, vrolijke mensen en positieve vibes.

Sectie-C in Eindhoven is een voormalig fabrieksterrein dat is omgebouwd tot een creatieve hotspot. Het terrein biedt ruimte aan talloze creatieve ondernemers, kunstenaars en designers, en is een bruisende plek waar ideeën worden geboren en samenkomen.