vrouw met tablet en een glimlach

Als digital agency designen, developen, beheren en hosten we WordPress projecten

Wij begeleiden je bij jouw digitale reis

Coen
Blankwaard

Creative director and founder
[email protected]

Glenn
Schellekens

Developer
[email protected]

Creatief denken en digitaal doen

Bij Wepplin geloven we dat het combineren van creatief denken met digitaal uitvoeren de sleutel is tot het creëren van unieke en effectieve digitale oplossingen. We zijn er trots op dat we ons inzetten om deze twee elementen naadloos te integreren in alles wat we doen.

Medewerkers die samen naar een computer scherm kijken.

Hoe we onze wepplin hebben gebouwd

Afgelopen jaren is wel bewezen hoe belangrijk websites en alles wat erbij komt kijken zijn geworden. Daar heeft Bonkend jaren geleden al op ingespeeld door Rob Migchels, ons brein achter Wepplin, bij Bonkend aan te trekken. Voorheen maakte Bonkend webdesigns, maar besteedde het development, hosting en het onderhoud uit.

Rob heeft er echter voor gezorgd dat het webdevelopment tot een ongekend hoog niveau werd getild: websites die er goed uitzien en ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. In deze tijd is dat een grote wens van veel bedrijven.

Toch merkten we dat grotere bedrijven huiverig waren om een reclamebureau in de arm te nemen voor het maken van een corporate website. Begrijpelijk, want je ziet maar al te vaak dat dit niet de core business van het bureau is en waardoor de kwaliteit en functionaliteit te kort schiet.

Die hoge kwaliteit en expertise was júíst een doelstelling. We wilden als verlengstuk van Bonkend een professioneel digital agency neerzetten met specialisten op het gebied van online en digital. We besloten om deze divisie los te koppelen. Wepplin was een feit!

Onze ideeën starten bij jou

Websites ontwikkeld door Wepplin herken je eenvoudig aan het sterke ontwerp dat is afgestemd op jouw merkidentiteit. De gebruiksvriendelijke werking – voor bezoeker en beheerder – en de optimalisaties in snelheid en SEO. Onze websites zijn ontwikkeld met een langetermijnvisie en bewegen mee met je organisatie.

Wepplin werkt exclusief met WordPress, het meest populaire open-source content managementsysteem ter wereld. Door voor WordPress te kiezen, kies je voor vrijheid en flexibiliteit. Geen vervelend systeem wat nooit meewerkt, maar een massief ecosysteem van oplossingen.

Samenwerken?

Wepplin bestaat uit creatieve specialisten die samen met jou aan de slag gaan. We werken graag samen, want dan leveren we de beste producties op. Wil je eens vrijblijvend kennismaken, of heb je een specifieke vraag waar we je mee kunnen helpen, dan horen we het graag!

One happy family!

Wepplin & Bonkend

Wepplin, de jongste telg van een creatieve groep die bestaat uit verschillende merken met disciplines die elkaar aanvullen, is een digital agency die zijn mannetje staat op het gebied van digitale uitingen, zoals websites, apps, animaties en andere online activiteiten. We zijn inmiddels al weer bezig met de volgende uitbreiding. Wordt vervolgd!