We nemen je graag mee op
onze ontdekkingsreis!

Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het ontwikkelen van een website?

De kosten van een website kunnen erg verschillen, afhankelijk van de wensen en eisen voor jouw website. Wepplin biedt twee soorten websites aan.

MKB websites zijn maatwerk websites met een compact traject. Vanafprijs is €5K.

Premium websites zijn de perfecte oplossing voor complexere vraagstukken. Deze projecten vereisen een uitgebreide aanpak en bevatten veel maatwerk. Vanaf €14K.

Uiteindelijk is geen project hetzelfde. Er is altijd sprake van een maatwerk oplossing en dus ook van een maatwerk prijs, deze kan zowel lager als hoger uitvallen. Neem contact op met ons. We bespreken samen jouw vereisten en wensen en voorzien je van een vrijblijvende offerte.

Wat is de gebruikelijke tijdsduur voor het ontwikkelen van een website?

Dat is erg afhankelijk van het totale traject. Hebben we te maken met een compact traject, dan kun je vaak binnen 1 á 2 maanden al live. Is er een uitgebreider traject van toepassing, dan kan het voorkomen dat het een halfjaar duurt. Uiteraard bestaat zo’n periode uit de nodige tussenfases zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

Kunnen jullie mijn bestaande websites upgraden en optimaliseren?

Neem contact op met ons, geen website is hetzelfde! Wanneer wij kunnen helpen doen wij dat graag. Hiervoor moeten we echter eerst onderzoeken of jouw website een goede match is voor ons hosting- en onderhoudsplatform.

Bieden jullie ook hosting en onderhoudscontracten aan?

Al onze projecten genieten van onze nazorg, hierbij houden we jouw website of app in topconditie. We controleren dagelijks enkele key-benchmarks zoals de security en snelheid van je website, daarnaast voeren wij proactief onderhoud uit op je website. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of de website of app wel goed functioneert.

Rob
Migchels

Team lead & developer bij Wepplin
[email protected]

Kennismaken?

Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op!

Daalakkersweg 16-02
5641 JA Eindhoven

+31 40 369 0401
[email protected]

Kvk Nummer 86492756
BTW NL863985439B01