FX.nl

Geen ingewikkelde keuzemenu’s,
maar snel de beste deal!

Online vrij vergelijken

Op fx.nl vergelijk en kies je zelf de beste financiële producten. Of het nu gaat om de laagste hypotheekrente, de goedkoopste lening, de hoogste spaarrente of interessante beleggingen. Op FX.NL laten we alle opties zien, zodat jij de beste kunt kiezen. Vrij vergelijken noemen we dat.

Voor deze oudste vergelijkingssite van Nederland, heeft Bonkend de branding en visuele identiteit, maar ook het webdesign en webdevelopment voor haar rekening genomen. In dit geval is de website gebouwd en ontwikkeld door Wepplin, onze digital agency.

Nieuwsgierig naar meer?

De kracht van samenwerken

De vergelijkingssite is in nauwe samenwerking met de ICT afdeling van onze opdrachtgever tot stand gekomen. Door de know-how en expertise van de opdrachtgever aan onze expertise te koppelen ontwikkelden we een product dat voldoet aan alle eisen en wensen, die vooraf werden bepaald. Het resultaat mag er zijn. Een herkenbare en duidelijke uitstraling die de gebruiker aanspreekt en zorgt voor de gewenste conversie

Hoe werkt het?
FX.nl is 100% onafhankelijk. De website toont de financiële producten van alle aanbieders en de goedkoopste staat bovenaan. Simpel toch? Heb je een mooie deal gevonden, dan kun je direct online een aanvraag starten. Besparen was dus nog nooit zo eenvoudig.

WIE HEBBEN HIER AAN GEWERKT?

Het project team:

Glenn Schellekens

Developer

Rob Dumoulin

UX/UI Designer

CASES

Meer werk waar we trots op zijn:

Operations

KENNIS MAKEN?

Zullen we samenwerken?

"*" indicates required fields

Untitled
Naam*
* Met de Gratis UX scan nemen wij 15 a 30 minuten de tijd om de verbeterpunten of kansen op user-experience gebied voor jouw site in kaart te brengen. Vervolgens gaan we graag met je in gesprek om te zien wat we hierin voor je kunnen betekenen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.